Uih!! mana nak dapat. Senang gile nak tidurkan. Kenapa kucing aku tak macam ni. Tak percaya dia peluk apa.

Selain daripada perkongsian video-video lucu di media sosial, video tentang ragam dan karenah kucing juga antara yang selalu menarik perhatian netizen. Sama juga macam gelagat seekor kucing ini yang mencuit hati netizen dengan gayanya yang semasa ditidurkan oleh pemiliknya.

Bukan sahaja kelihatan melucukan malah ramai yang turut sama ‘ger4m’ melihat kecomelannya ini yang siap didoikan untuk ditidurkan dan diberikan juga bantal peluk ‘teddy bear’. Malah gayanya itu juga kelihatan dia tidur seakan akan bayi.

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, pemilik kucing itu berkongsikan gelagat kucingnya semasa hendak ditidurkan. Menurutnya, kucing-kucing tersebut mempunyai tabiat mereka yang tersendiri semasa makan mahupun tidur dan seringkali menarik perhatiannya.

Turut dapat dilihat, gelagat anak-anak kucing yang ingin ditidurkan seakan tahu waktu itu meruapakan waktu tidur mereka. Dia juga memejamkan matanya dan memeluk patung ‘teddy bear’ tersebut setelah di letakkan di atas bantal di atas helaian kain.

Malah ibu kepada si bulus tersebut juga datang untuk lihat dan memastikan sama ada anak-anak mereka sudah tidur ataupun belum.

Video :

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah dengan situasi yang dikongsikan tersebut. Malah ada yang berseloroh mungkin juga anak kucing itu terlalu seronok didoikan oleh pemiliknya itu.

 

Post Berkaitan

Leave a Reply