Video – Bila Hantu Kuaci Dengan Tertib Join Perkelahan. Risau Pula Bila Dia Tenung Benda Kat Sebelah Tu.

Pada cuti hujung minggu lepas, mungkin ramai yang mula mengambil peluang untuk bercuti dan meluangkan masa bersama keluarga dan rakan-rakan. Bersembang, hilai tawa dan makan bersama adalah peluang yang jarang-jarang kita dapat bila semua sibuk bekerja.

Namun pastinya video kenangan pada waktu itu menjadi pengubat rindu. Bagaimanapun baru-baru ini seorang pengguna Tikt0k berkongsikan video saat berkelah bersama orang tersayang di tepi pantai.

Namun apa yang mencvri perhatian ramai adalah kemunculan seekor monyet yang turut sama sertai perkelahan tepi pantai itu. Bukan itu sahaja, haiwan ini siap duduk makan kuaci dengan mereka lagi!

Berikut adalah rakaman monyet join perkelahan tepi pantai yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikT0k dengan nama akaun mayrians:

Bukan main selamba lagi monyet join perkelahan tepi pantai dalam rakaman ini! Nampak macam tak takut langsung dengan manusia. Atau mungkinkah haiwan ini dipelihara? Hanya pemilik video ini ada jawapannya.

Perkongsian rakaman ini telah meraih perhatian ramai. Berikut antara reaksi ramai selepas menyaksikan rakaman ini yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Dengan selambe jer duk situ sambil makan kuaci”

“Laa comelnya, dengannya muka tak malu ee geram”

“Aku risau dia remb4t rimut kete tu hahaha tak pasai balik jalan kaki”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Faceb00k

Post Berkaitan

Leave a Reply