Video – Wanita ini mengalami detik ce mas apabila isteri teman lelaki datang ke tempat kerja.

Bagi kebanyakan wanita, berkenalan dengan seseorang lelaki dan menj.alinkan hubu.ngan yang serlus adalah sesuatu yang berisik0 kerana mereka tidak tahu jika seseorang lelaki itu boleh dipercayai sepenuhnya.

Lebih-lebih lagi dengan terdapatnya banyak ke ss di mana wanita ditlpu teman lelaki yang sebenarnya telah berkahwin.

Oleh itu apabila seorang gadis ini didatangi seorang wanita yang mengaku sebagai isteri teman lelakinya, dia sudah bersedia untuk angkat kaki dari hub.ungan itu.


Namun dia rupa-rupanya hanya terkena pra.nk oleh teman lelakinya itu yang sebenarnya memesan beberapa hadiah kejutan buatnya.

Dalam beberapa video yang tular di Twi tter serta fesbukk, gadis tersebut yang berkerja di sebuah pasar raya keluar untuk menemui wanita yang memberi am.aran kepadanya untuk tidak meng.anggu suaminya lagi.

Tetapi apabila dide dahkan bahawa ianya hanyalah uslkan, gadis tersebut ketawa dan men angis lega serta sempat mencublt wanita yang mengen akannya itu.

Wanita tersebut kemudian menyerahkan hadiah-hadiah istlmewa yang dipesan oleh si teman lelaki kepada gadis itu yang berkata “Ingatkan betul-betul dah kahwin. Kalau dah kahwln takpe, ramai lagi lelaki…”

Reaksi gadis tersebut yang terharv dengan pemberian istimewa teman lelakinya itu dan gementar aklbat daripada pra.nk tersebut membuat netizen turut sama tersentuh.

Reaksi Orang Ramai

Berani dia ikut isteri tu pegi kereta. Kalau isteri betul, x kluar belon. Silap-silap keluar penyapu.


KLU betul² lh , Ia terjadi mcm akk ni ckp,, Alhamdulillah terbaikkk sngat² kerana ia sngat bagus bertutur kata NG lemah lembut,Tk lh seramm mcm , Tiada pendirian seorg kaum hawa, Ap² trbaikk

Semoga hubungan yg terjalin di permudahkan jod0hnya serta kekal bahagia hingga ke syurga.

Amin tak semudah yg dijan jikan utk bahagia kan org yg kita Syg… Semoga Allah lind ungi hubungan yg jujur MCM ni.

Kredit : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published.