Bertuahlah Kau Dik,Lahir2 Dah Cantik Siap Pakej Hidvng Mancung.Rupanya Mak Ayah Bukan Orang Biasa2.

Mempunayi anak yang comel adalah suatu bonus buat para ibubapa di dunia ini. Siapa je dalam dunia ini yang tidak mahukan anak comel dan cantik bukan? Tapi terlahirnya anak yang comel dan cantik tidak lah enting , yang diperlukan adalah akhlaknya kelak ketika besar.

Namun, jika sudah direzekikan secantik dan seindah padangan mata ,tambah-tambah lagi jika anak itu merupakan cahaya mata yang pertama, sudah pasti si ibu dan ayah tidak sabar untuk melihatnya lahir dengan sempurna.

Baru-baru ini, tertular sebuah video seorang bayi perempuan milik sepasang pasangan yang berasal dari Filipina ini mendapat perhatian warganet kerana wajahnya yang dikatakan perfect dan memiliki hidung mancung walaupun baru lahir.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @pumpkin_88, bayi yang bernama Aiesha Theia itu berjaya mencuri tumpuan ramai gara-gara hidungnya yang mancung.

Anugerah yang dikurniakan anak ini rupanya diwarisi dari ibu bapa bayi comel itu sememangnya sama cantik dan sama padan. Jadi, tidak hairanlah mengapa mereka mendapat cahaya mata yang secomel itu.

Video:

“Prettiest baby, hidung dia mancung tervk! Dah besar confirm lawa seperti bidadari” – Netizen

Hasil tinjauan di ruangan komen video berkenaan yang kini telah meraih 597.6K tontonan, 57.4K tanda suka dan 1K perkongsian di laman TikTok, rata-rata netizen turut memuji kecomelan bayi itu.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Sumber: sinetronmalaya.com

Post Berkaitan

Leave a Reply