Cari Punya cari, rupanya dia dalam tu tengah kesejukan. Nasib baik Tak hanyut dibawa arus…

Bagi para pencinta haiwan, semua kucing terlihat kecil, comel dan lucu, bahkan kucing kampung sekalipun. Lebih lebih lagi ketika mereka masih berusia beberapa bulan. An4k kucing memang merupakan salah satu makhluk yang terlihat paling murni, innocent, dan comel di dunia ini.

Tapi ada juga manusia yang sanggup membuang an4k kucing mungkin kerana tidak sanggup menjaganya. Atau mungkin juga anak kucing yang dijumpai di tempat yang tidak disangka adalah kerana si ibunya yang membawanya tetapi akhirnya tersangkut di tempat yang tidak sepatutnya.

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini mendapat perhatian ramai. apabila terdengar dan terlihat an4k kucing yang mungkin tersangkut di dalam longkang penuh air dan semak samun, seorang lelaki cuba mencari dimana anak kucing tersebut dan meny3lamatkannya selepas membawanya naik ke atas. Jika membaca kapsyen, anak kucing itu kemungkinan telah terjatuh dan tidak dapat meny3lamatkan diri, jadi apa yang ia boleh lakukan adalah hanya menjerit meminta pert0longan.

Nasib baik ada beberapa orang yang lalu lalang di longkang tersebut terdengar dan terus meny3lamatkan an4k kucing tersebut. Rupanya ada dua ekor atau beberapa ekor lagi kucing yang tersekat dalam semak yang telah dis3lamatkan.

Dibawah adalah antara komen komen yang ditinggalkan para warganet.

Post Berkaitan

Leave a Reply