Ini Kawasan Aku!! Aksi Kucing Hitam Ini Bikin Natizen Berdekah “Genst3r Eh Kau Si tam”

Kucing Hitam Berani Pergi Ser4ng Anjing Dulu, “Gengst3r Kucing Tu…”

Biasanya kucing memang cukup takut setiap kali terserempak dengan anjing terutamanya ketika berada di luar. Namun lain pula yang berlaku pada seekor kucing hitam ini yang dengan selambanya cuba menyerang seekor anjing terlebih dahulu.

Gelagatnya ini turut sama membuatkan netizen berdekah melihatnya apabila kucing itu dilihat terlebih berani mengalahkan saiz badannya yang kecil. Malah rata-rata netizen turut berseloroh kucing hitam sepertinya ini sememangnya gangster dan tidak takut pada anjing.

 

Di dalam video yang dikongsikan ini, gadis ini berkongsikan situasi yang berlaku semasa dia keluar bersenam baru-baru ini. Dalam masa yang sama, dia turut diek0ri oleh seekor anjing yang sering menemaninya berlari di kawasan tersebut.

 

Dia kemudiannya berkongsikan pertemuan di antara kucing hitamnya bersama anjing itu di mana kucing itu kemudian mula menyerang anjing tersebut. Malah kucing itu juga siap mengejarnya sehinggakan anjing itu terpaksa berlari menyelamatkan diri.

Melihatkan pada aksi gangsternya ini, gadis itu segera mengambil kucing itu untuk melindvngi anjing itu daripada diserang. Gadis itu turut memar4hi kucing itu gara-gara cubaannya yang berlagak gangst3r dengan menyer4ng anjing itu tanpa sebab.

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat aksi berani kucing itu yang jarang dilihat. Ada juga yang memberitahu kucing hitam biasanya lebih gangst3r daripada yang disangka dan tidak takut untuk menyer4ng terlebih dahulu.

“Gangst3r mat kucing tu.”

“Apa lah anjing tu kucing pun takvt.”

“Dari dulu sampai sekarang kucing paling gangst3r aku rasa si tam.”

“Saya perlukan kucing tu.”

anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di bawah:

Post Berkaitan

Leave a Reply