Nak Bermanja-Manja Dah Tak Dapat, Hanya Mampu Tengok Video Terakhir, Oyen Rindu Bibik Buat Keluarga Sedih

Adakah Anda memiliki kucing di rumah? Jika ya, maka anda sememangnya beruntung, kerana haiwan comel ini tidak hanya menjadi peliharaan yang menghiburkan tetapi, juga dapat menumbangkan sesuatu yang bermanfaat, khususnya bagi kesihatan mental Anda.

Manfaat kucing sebagai haiwan peliharaan dapat menjadi sumber dukungan emosi bagi pemiliknya. Haiwan lucu berbulu lembut ini mampu menjadi teman yang baik dan membuat hidup anda jadi lebih bahagia dan lebih sehat.

Perkongsian salah satu video yang dirakam oleh seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan orang ramai rasa terharu. Kelihatan didalam video seekor kucing berwarna oren dengan fokusnya sedang melihat atau menonton sesuatu didalam Telefon Pintar. Amat Lucu & menghiburkan jika ditonton. Tetapi apa yang membuatkan orang ramai terharu adalah Si Oyen sebenarnya sedang menonton atau melihat rakaman video terakhir Tuan dia. Mungkin Oyen Rasa rindu pada pemiliknya.

Jika dilihat juga,… selepas menonton, Oyen seaakan membaringkan diri dan wajahnya ke telefon tersebut mungkin kerana merasa terlalu rindu kepada tuannya. Sabar ye Oyen.

Perkongsian video ini mengundang rasa terharu orang ramai dan dibawah ini adalah antara komen komen daripada para netizen.

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *