Cubaan Ketua Kucing Nak Escape, Tapi Tak Menjadi

Kuc1ng seperti yang kita maklum adalah sejenis haiw4n yang memang yang tidak boleh duduk diam dimana pasti ada sahaja gelagat dan karenahnya yang mencuit hati disaat bermain sehingga menjadi faktor hiburan serta mengundang gelak tawa netizen yang menonton..

Seorang pengguna aplikasi TikTok telah berkongsi satu rakaman video yang memaparkan gelagat kuc1ng-kuc1ng peliharaan yang sangat menarik dan mencuit hati penonton.

Video yang dikongsi oleh pemilik kuc1ng bernama Rny Anis Enterprise, diruangan video di TikTok telah memaparkan gelagat beberapa ekor kuc1ng miliknya yang berada di hadapan pintu dimanaalah seekor daripada kumpulan kuc1ng  membuat hal apabila dikatakan seperti ketu4 dalam operasi membuka pintu.

Pemilik yang menyedari perkara itu lalu merakam gelagat empat ekor si comel itu dengan melihat percubaan kuc1ng yang diberi gelaran Tiger sedang mengajar kawan-kawan kuc1ng yang lain untuk membuka pintu rumah terbabit.

Apa yang lebih melucukan, pemilik kucing telah menegur perbuatan Tiger dan disapanya beberapa nama tetapi tidak diendahkan sehingga mengundang nama penuhnya dipanggil. Pemilik kuc1ng tersebut di dalam perkongsian video ini juga telah menunjukkan kad pengenalan si Tiger yang mempunyai nama penuh sebagai  Aleex Tommy Tiger.

Dalam pada itu, gelagat kucing-kucing tersebut membuatkan rata-rata yang melihat cukup terhibur dengan kecomelan haiwan terbabit bersama.

“Cute…” Kata salah seorang netizen.

“Pergi vet…” jelas seorang netizen apabila netizen lain bertanya bagaimana untuk mendaftar kad pengenalan kucing.

Post Berkaitan

Leave a Reply