Doktor Keluarkan Apa Dari Telinga Pesakit Tu??… Sampai Berdarah!!!

Apakah perasaan anda sekiranya dalam telinga anda didapati ada lipas yang bersarang? Lagi2 lipas tu adalah lipas dewasa yang sudah beranak pinak dan masih ada lipas kecil didalamnya. Sudah pasti anda rasa geli geleman dan seram pada waktu yang sama kan??? Seramnya! Netizen Terkejut Lihat Doktor Keluarkan Lipas Dari Telinga Pesakitnya

Pastinya ramai gadis di luar sana yang jadi tidak keruan apabila melihat lipas berkeliaran. Apatah lagi disaat ia mulai terbang. Oh tidak!


Namun, apa yang lebih mengerikan apabila mendengar kisah yang dikongsikan oleh pegawai perubatan @nazahamat di twitter ini apabila dia berhadapan dengan pesakit yang dimasuki lipas ke dalam telinganya. Alamak, ngerinya!

Boleh  berdarah telinga jadinya hanya kerana nak keluarkan lipas yang bersarang. Takut juga kalau tak dikeluarkan…telinga berdarah juga akibat dimakan lipas. Geli Sangat!!!!

 

Kepada mereka yang suka memakai earphone, sila ambil ingatan untuk tidak memakai earphone ketika mahu masuk tidur, dikhuatiri anak2 lipas yang kita tak nampak ada dalam tu.

 

 

Post Berkaitan

Leave a Reply