Dua Anak Lelaki Balik Rumah Men4ngis, Kat4nya Jadi ‘Targ3t’ Masa Jual Kuih. ‘Targ3t’ ape tu?

Se0rang ibu berasa pelik dan c3mas apabila dua anak lelakinya berusia 8 dan 9 tahun pulang ke rumah dalam kead4an menangis dan ket4kutan. Bagaimanapun, tan0isan dua kanak-kanak tersebut memb0ngkar tind4kan se0rang lelaki pedofilia di sebuah pangsapuri di Seksyen 19, Petaling Jaya.

Menurut H4rian Metr0, dua knak-kank tersebut telah m3njadi m4ngsa lelaki ped0filia tersebut kelm4rin dalam kejadian jam 9.45 pagi ketika mereka sedang menjual kuih di pangsapuri itu.

Berdas4rkan maklvmat daripada svmber, perbvatan lelaki ped0filia terbabit diketahui sel3pas ibu mereka bertanya sebelum salah se0rang daripada anaknya itu memb3ritahu mereka telah didatangi lelaki t1dak diken4li.

Susp3k kemudian menarik tangan mereka secara p4ksa sebelum melakukan perkara tidak el0k kepada kanak-kanak terbabit.”

Akib4t ket4kutan diperlakukan seperti itu, m4ngsa menjerit meminta pertol0ngan sebelum melarikan diri.”


Wanita berusia 39 tahun itu yang terkejvt dengan kejadian menimpa dua anak lelakinya kemudian terus ke Bal4i Polis Sea Park untuk membuat lap0ran agar tind4kan selanjvtnya dapat dilakukan.

Ketua P0lis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisi0ner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid ketika dihubungi mengesahkan pihaknya ada mnerima lapor4n p0lis berhubvng kejadian terbabit.

Siast4an lanjut kini sedang dijalankan untuk mengesan susp3k dan p0lis dilapork4n akan mengedarkan lakaran fotofit susp3k dalam masa terdekat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.