“Kau Pakai Kereta Murah Layak Parking Longkang Je!” Pemuda & Warga Emas Berg4duh Berebut Parking.

Perselisihan faham dua orang di sebuah pasar raya yang tidak pasti di mana tempat, di sini pada Sabtu lalu hingga tul4r di media sosial berpunca mengenai isu parkir kenderaan.

Menurutnya, kedua-dua pihak telah bertengkar, saling mem4rahi dan mem4ki hamun dengan perkataan yang kurang sopan serta nada tinggi namun tiada kata ugvtan atau hingga menyebabkan perg4duhan yang teruk.

Seorang lelaki yang berusia 20 an  yang mem4rahi seorang pakcik yang berumur 50 an, kerana lelaki tersebut sudah tunggu lama untuk parking kereta. Tiba-tiba pakcik tersebut potong kenderaan lelaki tersebut dan terus masuk parking tanpa bagi signal.

Kemudian lelaki tersebut keluar kereta dan teruk mem4rahi pakcik tersebut. Pakcik tu tak diam pulak walaupun dia tahu itu salah dia. Dan bertengk4r  mulut di situ. Ramai orang yang tengok lelaki dan pakcik tersenut bertengk4r mulut dan mengeluarkan kata-kata kes4t antara mereka.

Jadi  kesimpulan untuk anda semua. Jangan lahh sesuka hati memotong dan terus masuk parking. Kesian orang lain yang menunggu.

Jangan lupa like share komen. Terima kasih!

Post Berkaitan

Leave a Reply