Kisah Tragis Yasmin Hunwick. Update status tentang mimpi ulat dan kala jengking, kemudiannya ini yang terjadi.

Ini adalah kisah kem4tian Yasmin Hunwick. Bagi mereka yang tidak mengenali Yasmin Hunwick, dia adalah seorang bl0gger yang baru berumur 17 tahun dan tidak dikenali pada mulanya.

Mengapa arw4h Yasmin dikenali ramai adalah kisah di sebalik kem4tian tragis yang menimpa dirinya bersama dua rakannya.

Sebelum meningg4l, arw4h Yasmin asyik didatangi dengan pelbagai mimpi ng3ri tentang kem4tian dan menulis status tersebut di twltter. Kat bawah ni adalah status yang sering ditulis oleh arw4h. Namun m4lang tidak berbau apabila arw4h telah menemui aj4l setelah mendapat segala petanda kem4tian berkenaan.

Antara Status Terakhir Yasmin Hunwick

Petikan Akhbar Kem4tian Yasmin Hunwick

LANGKAWI: Tiga remaja perempuan m4ut dalam kem4langan membabitkan sebuah motosikal dan sebuah van di simpang lampu isyarat Lebuhraya Kuah di sini, tengah malam tadi.

Peg4wai Penyi4sat P0lis Tr4fik Langkawi Insp Fairus Mohd Ghazi berkata ketiga-tiga m4ngsa iaitu Yasmin Suhari, 17, Nor Hazwani Mansor, 16, dan Nur Afipah Aaina Ridzuan, 19, berasal dari Kuah dan merupakan pel4jar Sek0lah Men3ngah Keb4ngsaan Mahsuri di sini.

“Mereka yang menaiki sebuah motosikal dari arah lampu isyarat Sungai Menghulu bert3mbung dengan sebuah van dari arah Batu Asah di simpang berkenaan kira-kira jam 12 tengah malam,” k4tanya.

K4tanya ketiga-tiga m4ngsa mengalami c3dera p4rah di bahagian kepala dan meningg4l dunia di tempat kej4dian.

M4yat mereka dibawa ke H0spital Langkawi untuk b3dah si4sat sebelum ditun.tut keluarga masing-masing hari ini, manakala enam orang yang menaiki van tidak mengalami sebarang kec3deraan.

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *