Lelaki Menangis ‘Teruk’,…..Sape yg Tak Sedih, Dari Kecik Sampai Besar Dijaga Dengan Penuh Kasih Sayang

Bagi penggemar haiwan peliharaan bernama kucing, mereka semestinya sudah tahu bahawa hanya individu yang sayang dan ‘gila’ kucing sahaja faham bila mereka melihat mana-mana kucing yang telah mati, lebih-lebih lagi dilanggar kenderaan.

Viral di laman twitter apabila perkongsian daripada @rimaulah2615 mendapat perhatian netizen kerana lelaki ini mengalami kesedihan yang teruk bila mana kucing kesayangannya mati di rumah.

Menurut lelaki itu, kucing itu sudah dibela selama 5 tahun sejak kecil sampai besar dan dia juga mengakui bahawa dia tidak pernah menangis seteruk itu.

Tambah sedih lagi apabila dia turut berkongsi video terakhir bersama Amy (kucing) yang selalu menunggunya ketika pulang kerja. Amy sudah menjadi satu-satunya kucing yang dimandikan apabila nyawanya sudah tidak ada lagi dan jelasnya, dia akan datang menziarahi pusara Amy serta menanam pokok di atas pusaranya.

Kebanyakan netizen turut bersimpati dan memahami apa yang dirasai oleh pemuda tersebut. Sudah tentu banyak kenangan yang dilalui bersama kucing kesayangannya ini. Kami harap agar lelaki ini kuat untuk mengharungi hari-hari akan datang tanpa Amy.

Post Berkaitan

Leave a Reply