Video pengantin bancuh makanan bayi di majlis perkahwinannya…

Sejak dua tahun kebelakangan ini, ramai pengantin yang mengambil keputusan melakukan pernikahan terlebih dahulu dan menanti sitvasi pandem1k kembali reda untuk mengadakan majlis persandingan.

Namun, dalam menanti kebenaran untuk mengadakan persandingan atau sebarang majlis, zuriat pertama sudah pun selamat dilahirkan.

Nikah tapi belum sanding

Hal ini turut dikongsikan oleh seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @hairulazmeer apabila memu4t naik m0men seorang pengantin perempuan yang juga isterinya sedang menyediakan makanan bayi ketika sudah berpakaian cantik untuk bersanding.

@hairulazmeer

bila kau nikah dah setaun lebih..n now bru buat majlis..dah terkeluar anak sorang pulak dah..??? #pengantinpkp #fyp #fypシ

♬ bunyi asal – Hairul Azmeer Hussai – Hairul Azmeer Hussain

Video baru, anak pun dah 7 bulan

Hal tersebut menjadi perhatian warg4net apabila ditonton lebih daripada 400 ribv viewers di apl1kasi TikT0k. Dalam kapsyen yang disertakan, @hairulazmeer memaklumkan sudah bernikah hampir setahun lebih sehingga mempunyai seorang anak namun baru berkesempatan membuat majlis persandingan.

“Bila kau nikah dah setaun lebih and now baru buat majlis. Dah terkeluar anak sorang pulak dah..” tulisnya.

Anak datang majlis kahwin mak ayah

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warg4net telah meninggalkan komen diruangan TikT0k @hairulazmeer dengan pelbagai resp0n yang kelakar.

Rata-rata berselor0h dengan memberitahu yang pasangan tersebut akan mudah menjawab soalan anak nanti andai mereka bertanya tentang kehadiran mereka di majlis perkawinan ibu dan ayah kel4k.

Nanti senang nak jawab soalan anak

Ikutkan memang ramai yang malas dah nak sanding

Yang penting perkara waj1b dah settle

Gigih mama dok kacau makanan anak

PKP punya penangan

Lepas PKP ramai la yang buat majlis macam ni

Leave a Reply

Your email address will not be published.