Pandai nyer Cik Puteh dah buat salah lari menyorok. Bila tengok muka alahai kensel nak marah.

Kucing memang antara binatang kegemaran orang ramai untuk dijadikan binatang peliharaan dirumah. Manakan tidak, gelagat mereka pun sudah mencuit hati. Memang tak dapat dinafikan, melayan kerenah kucing ada kalanya sama seperti melayan kerenah kanak-kanak yang sedang membesar. Sehinggakan ada pemilik kucing yang pening kepala terpaksa melayan kenakalan mereka ini setiap hari.

Sama juga macam gelagat seekor kucing putih ini yang kantoi bermain dengan sekotak tisu sehingga menimbulkan kekacauan di rumahnya. Malah gelagatnya yang pandai menyorokkan diri selepas itu turut sama mencuit hati netizen.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kucing berwarna putih itu dilihat sedang sibuk bermain dengan sekotak tisu ketika dirakamkan. Turut dapat dilihat, keadaan rumah itu yang berselerak dengan tisu yang dimain oleh kucing tersebut.

Pemiliknya kemudian menegur kucing tersebut yang kemudiannya melarikan diri daripada kawasan tersebut. Lebih melucukan, kucing itu yang seolah-olah tahu dia telah melakukan kesalahan terus menyorokkan dirinya.

Tidak cukup dengan itu, kucing itu juga kekal duduk diam selepas gelagatnya itu kantoi dengan pemiliknya sendiri. Dalam masa yang sama, pemiliknya turut membebel melihat kenakalan kucing itu yang telah membuat sepah dalam diam.

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat kenakalan kucing yang dikongsikan ini. Ada juga yang berkongsikan pengalaman yang sama apabila kucing mereka juga suka bermain dengan tisu sama seperti kucing ini.

Post Berkaitan

Leave a Reply