Pertama Kali Baca Al-Quran Di Kaca TV, Suara Zizi Kirana Buat Ramai Terpesona

Setiap kali menjelang tahun baru, pasti ramai yang mempunyai azam untuk menjadi 1nsan lebih baik berbanding sebelum ini.

Ini termasuk penyanyi, Zizi Kirana juga mula mengubah penampilan lebih sopan dan memadam foto yang agak keterl4luan di laman med1a s0sial miliknya.

Terbaru, Zizi atau nama sebenarnya Nur Fazelah Mad Tahil memuat naik satu video di aplik4si Tikt0k yang memaparkan dirinya sedang membaca kitab suci al-Quran dengan lancar.

Akan terus belajar lagi

Menerusi video tersebut, penyanyi berusia 35 tahun itu tidak kekok bertaranum di atas pentas meskipun sedikit gementar kerana itu merupakan pertama kali dia tampil mengaji di kaca telev1syen.

“Pertama kali tampil mengaji di kaca telev1syen, mahu tercabut lutut. InsyaAllah saya akan terus belajar lagi,” corentnya di kapsyen.

Manis mengenakan jubah dan selendang labuh, penyanyi lagu Eh itu bakal muncul menerusi sebuah program Rahsia Ramadhan yang akan ditayangkan pada bulan puasa nanti.

Kelunakan suara yang bercampur ‘serak-serak basah’ membuatkan posting berkenaan dihujani komen warg4net yang memuji kemerduan suara Zizi

Sebab tu jangan mudah menilai

Suka tengok Zizi macam ni

Bergetar tul4ng rvsuk

Merdunya suara!

Alhamdulillah sedapnya suara Zizi. Semoga apa yang dihajati dan dipilih oleh Zizi dipermudahkan segala urusannya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Sh4re Ya. Terima Kasih!

Post Berkaitan

Leave a Reply