Si Comel Sel4mba Lepak Dalam Peti Ais, “Aku Yang Terkejut Haha”

Memiliki haiwan pelihar4an seperti kucing bukan sahaja dapat menemani hari-hari ketika berada di rumah, malah boleh juga menjadi penghibur. Ini kerana haiwan tersebut memiliki personal1ti dan perangainya yang tersendiri.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu video yang memaparkan telatah seekor kucing gebu telah mencvri perhatian ramai. Manakan tidak, dalam rakam4n itu kelihatan si comel sel4mba lepak dalam peti ais.

Menerusi perkongsian tersebut kelihatan pemiliknya buka pintu peti ais dan kelihatan tiada apa yang p3lik. Namun apabila si perakam membuka satu lagi pintu ruang di dalam peti ais tersebut kelihatan seekor kucing comel sedang melepak di dalamnya.

Berikut adalah rakaman si comel selamba lepak dalam peti ais yang dimuat naik oleh seorang penggvna TikT0k dengan nama akavn @nurulhidayahmn ini:

Lah, comel betul gelagat kucing ini! Pandai cari tempat selesa nak melepak ya? Perkongsian rakaman si comel selamba lepak dalam peti ais ini telah meraih lebih 300 ribv tont0nan dan 44 ribv likes. Rata-rata warg4net meningg4lkan re4ksi mereka mengenai rakaman si comel ini di ruangan k0men seperti berikut:

“Amboi…Pandai nak tempat yang best je done”

“Dulu ada jugak kucing macam ni. Pantang bukak peti kalau bukak peti mesti tak tutup sebab takut terlupa dia dalam tu”

“Hahahah..Comey jek..Boleh dia dok situ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.