Pakaikan Gelang Pada Bayi 3 Bulan, Ibu Terkejut Melihat Perubahan Anaknya

Pakaikan Gelang Pada Bayi 3 Bulan, ibu Terkejut Melihat Pervbahan Anaknya. Kepada para ibu bapa yang suka pakaikan anak gelang emas dari bayi, sila amb1l perh4tian kes4n pemakai4n barang kemas tersebut. Ikuti perk0ngsian daripada se0rang ibu, Puan Auni.

Penanti4n menunggu sec0nd baby setelah 4 tahun.. Alhamdulillah dapat baby girl diberi nama Puteri Alice Kayyisa.. Ciw1 baby girl takpayah cakap lah s3bagai seorg ibu mesti nk berdandan ank p0mpuan kan tapi..baca smpai habis?

Bagi Alice pakai gelang Dari umur dia 3 Bulan..
Setiap bulan adjvst saiz gelang dia..Gelang tu boleh gerak2 Kat tangan.. Tapi bulan lepas saja rasa nak pergi cuci gelang Alice sebab nampak berd4ki..Apa yg jadi bila buka gelang Alice…???

Tangan Alice mengecil dekat pergelang4n tangan.. Walaupun gelang tu boleh gerak2.. Jadi Auni dah f0bia nk bg pakai.. Nasib la buka nak cuci kalau tak.. taktahu apa jadi..Allah gerakkan hati untuk buka?

Lepas kejadi4n Auni bawa Alice pergi Klinik ch3ck tangan dia , Doct0r cakap jangan bagi baby pakai gelang, rantai atau anything sbb ganggu tumbes4ran baby.. Baby membesar waktu tidur dia..Allah ser1at dar4h dengar.. Kalau la tak buka cuci tntu lagi ter0k jadi?

Itu tangan Alice dah semakin sembvh.. gambar tangan tu gambar sekarang.. Ok dah tangan tak mengecil.. Gelang ni nampaknya simpan saja la.. tunggu Alice besar sikit Baru Mommy bg pakai atau tak pakai dah.

Biasalah simpt0m mak2 nak anak dara seg4k comel.. Nampak comel pakai emas, Pakai headb4nd.. Rupanya bila jumpa d0ctor tak el0k banyak kes4n samp1ngan kalau kita cu4i tak ambil tahu??? Sumpah dh F0bia..

Jangan Jvdge Auni, sebab auni pun tak tahu ak1bat dia.. mybe ada yg pakai tak jd apa2.. ada yang senasib mcm Auni.. Niat nk sh4re agar ramai dpt inf0 ni dan tak terima nasib mcm ni.. Tak ada n1at nk menvnjuk.. cuma sbgai mak2 mmg tak din4fikan exc1ted bila dapat baby girl mulalah nak berh1as2..

Tak sal4h pun cuma kita jangn l4lai ja.. Nasib Allah gerakkan hati untuk buka , kalau tak.. Hmm tak tahu nk cakap?

.Auni Harap Ibu2 Muda diluar sana boleh ter1ma dengan hati terbuka atas perk0ngsian yg terjadi kpd ank Auni sendiri..Kalaulah kita tahu benda tu buruk mana mungkin kita buat.. Auni pun tak tahu tpi lepas jadi dekat diri sendiri baru ada ilmv..Apa pun thank you kepada yang P0sitif. K0ngsilah dengan rakan2, tak salah Pakai.. Cuma kena al3rt sentiasa…Tapi Auni dah fob1aa?????

Semoga boleh jadi pengaj4ran buat ibu bapa sekalian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.