Tak Alang2 J4tuh Menjun4m Sekali Dengan Bu4h2, Ada Pula Yang Memerhati & Gelakkan Pemuda Ini

Memetik hasil tanaman dari pokok yang tinggi memang memerlukan bantuan alat seperti gal4h, atau pun bantuan daripada monyet.  Pada zaman teknologi hari ini tiada apa yang mustahil apabila manusia lebih kreatif dalam melakukan urusan harian.

Biarpun begitu, baru-baru ini satu video yang memaparkan seorang lelaki memanjat pok0k untuk mengambil buah betik telah mencuri perhatian ramai. Manakan tidak, kebiasaannya orang menggunakan gal4h untuk memetik buah tersebut jika pok0knya tinggi.

Selain itu, bat4ng pok0k bet1k yang halus dan tidak sesuai untuk dipanj4t juga menyebabkan tiada orang sanggup memanj4tnya. Akan tetapi dengan melihatkan gelagat lelaki ini yang cukup berani, memang nampak luarbias4 sekali aks1nya.

Apa yang lebih menarik perhatian netizen adalah apabila pemuda panjat pokok itu akhirnya terj4tuh dan digelakkan oleh seekor monyet yang sedang memerhati. Cara ketawa sang monyet itu pun bukan main lagi nampaknya! Di bawah adalah perkongsian rakaman pemuda panj4t pokok terj4tuh ini:

Perkongsian video pemuda panj4t pokok terj4tuh tersebut oleh seorang pengguna Tiktok dengan nama akaun gobinrajbansi201 ini telah meraih lebih 11 juta tontonan dan 600 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai video ini di ruangan komen seperti berikut:

&nbsp

Post Berkaitan

Leave a Reply