[VIDEO]Pemilik Rumah Leka Oncall Sampai Tak Sedar Kehadiran Gelagat Selamba Tikus Sedang Ber’dating’

Sepasang tikus dilihat berkeliaran di dalam rumah dan berkejar-kejaran seolah-olah mereka sedang menjalin hubungan. Di dalam bilik itu, pemilik rumah itu juga dilihat sedang menumpukan perhatian pada panggilan video dan tidak menyedari kehadiran sepasang tikus berkeliaran berhampiran dengannya.

Video kelakar ini telah dimuat naik oleh akaun @bang.tawa dan telah ditonton oleh 63 ribu akaun. Dalam video berkenaan , pemilik kelihatan  sedang  duduk santai di atas kerusi sambil berbual di telefon  .

Kelihatan pemilik rumah ini sedang bercakap sambil memegang telefon pintarnya.

Dalam bilik yang sama, dua ekor tikus sedang saling kejar mengejar. Tikus-tikus ini juga dilihat berp3lukan antara satu sama lain.

“Walaupun pelukan berhampiran manusia,” kata kapsyen pada video itu.

Pemilik rumah itu tidak menyedari kewujudan dua ekor tikus itu. Sebaliknya, kedua-dua tikus itu juga tidak kelihatan takut. Tikus seolah-olah menjadikan dunia ketika itu milik mereka.

Video tikus seronok dating dengan pemilik rumah yang sedang membuat panggilan video itu mendapat tontotan ramai netizen. Video kelakar ini turut mendapat respon kelakar daripada netizen.

“Akhirnya mereka berdua hidup bahagia selamanya,” komen @njie08.

“Yang lain hanya menunggang di Bumi,” tulis @yoni_samaliano.

“Dalam rumah saya pun kadang-kadang 3 ke 4 ekor tikus macam tu asyik berkejar-kejar, sorok-sorok, sampai tak nampak, bersurai ke jalan masing-masing,” komen @qfndw_ berkongsi cerita.

Post Berkaitan

Leave a Reply