Yang ko main dalam tu apesal! Dah jadi Tempat Main dia dah dalam tu,..Pemandu tak sanggup nak start,… Minta Abang Bomba tolong keluarkan…

Adakah anda merupakan seorangvpencinta kucing dan mempunyai banyak kucing? Atau rakan anda mempunyai kucing yang banyak? Pasti mereka2 yang menciantai kucing ini tahu akan karenah2 dan gelagat2 kucing yang mereka namopak seharian. Mereka juga mungkin tahu akan kebolehan kucing2 yang mungkin juga tidak diketahui orang lain.

Dalam satu perkongsian video yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna fesbuk ini, video menunjukkan beberapa orang anggota bomba telah berusaha mencari sesuatu di dalam enjin kereta.

Cari2 punya cari akhirnya berjaya juga dikeluarkan. Yang peliknya macamana la ia boleh berada dalam tu dan tidak dapat keluar2. Rupanya anak kucing comel telah tersangkut dan tidak dapat mengeluarkan dirinya dari dalam satu bahagian enjin kereta tersebut.

Nasib ko baik anak kucing, kerana pemandu sedar sebelum dia start enjin kereta. Kalau tidak, tak tahu la apa nasib.

Video abang2 bomba menyelamatkan sibuluscomel masuk enjin ini dipercayai berlaku di BBP Taman Tun Ismail. Utk apa, si bulus masuk situ, agaknya. Tahniah abang2 bomba  mengeluarkan si bulus itu??

Post Berkaitan

Leave a Reply