Tengah Seronok Main-Main Boleh Pula Bant4i Tidur .“Habis Bateri Ni…”

Kucing antara haiwan peliharaan yang terb4nyak dibela, di mana ramai yang cukup geram melihat kecomelan mereka ini. Bukan sahaja comel malah ada masanya gelagat  mereka juga cukup menghiburkan pemilik mereka dengan gelagat yang tidak dijangka.

Sama macam gelagat seekor kucing ini yang mencuri tumpuan ramai apabila secara tiba-tiba tertidur semasa sedang sibuk bermain dengan pemiliknya. Malah video tersebut juga tul4r dikongsikan di mana ianya meraih lebih dari setengah juta tontonan setakat ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik kucing itu berkongsikan gelagat kucingnya baru-baru ini yang berjaya mencuit hatinya. Turut dapat dilihat, kucing itu yang begitu seronok bermain semasa diusik oleh pemiliknya itu.

Namun tidak lama kemudian, kucing itu secara tiba tiba memperlahankan  menutup matanya seperti mereka yang ingin tidur. Rupa-rupanya kucing itu  akhirnya tertidur semasa sedang sibuk bermain sekaligus membuatkan pemiliknya berdekah melihat gelagatnya itu.

bahkan  gadis itu juga mencuba berkali-kali mengejutkan kucing itu yang kelihatan begitu mengantuk sekali di situ. Mungkin juga kucing itu sebenarnya sudah kepenatan melayan pemiliknya itu tetapi masih lagi mahu bermain walaupun mengantuk.

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat lucu kucing tersebut. Malah netizen turut berkongsikan reaksi mereka sebaik sahaja melihat video yang dikongsikan ini.

“Habis bateri tu cuba charge.”

“Dia terlog out tu cuba rest4rt.”

“Nak main tapi mengantuk…”

“Ngantuk budak tu. Habis tenaga dah.”

Sementara itu, anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di bawah:

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *