Kantoi Buat ‘Projek’ Dekat Atas Sejadah Masjid, Pasangan Kekasih Dit4ngkap Basah.

Tul4r sebuah video sepasang kekasih dit4ngkap basah oleh penduduk kampung ketika sedang berdua-duaan di sebuah masjid.

Kedua-dua remaja itu dicekup berbuat demikian berhampiran mihrab tempat imam mengimamkan solat berjemaah.

Serbuan ke atas pasangan kekasih itu sempat dirakam penduduk dan menjadi tul4r selepas tersebar luas di media sosial.

Menerusi rakaman berdurasi 15 saat itu, kelihatan remaja perempuan berbaring di atas sejadah dengan sebahagian kakinya ditutup selimut berwarna putih.

Sementara itu, teman lelakinya pula berbaring di sebelah sebelum bingkas bangun apabila ditegur oleh penduduk yang merakam perbuatan mereka.

Video :

Remaja lelaki itu dilihat duduk bersandar di dinding sebelum mencapai topi dan cepat-cepat bangun sambil diikuti kekasihnya. Turut kelihatan dalam rakaman ialah seorang lagi remaja perempuan lain berseluar pendek paras paha.

Berdasarkan rakaman video yang dimuat naik semula ke akaun Fesbuk, dinyatakan bahawa kejadian itu berlaku di sebuah masjid di Purwakarta, Jawa Barat, Indonesia.

“Siapa suruh kamu tidur dengan perempuan di masjid ini, siapa yang boleh saya tanyakan?,” ​​tegur lelaki yang merakam video itu dengan nada suara marah.

Walaupun tidak melakukan perbuatan kurang senon0h, perakam tetap memarahi remaja berkenaan dan menghalau mereka keluar dari masjid.

Susulan penul4ran video itu, rata-rata netizen menganggap surau dan masjid wajar dikunci selepas urusan ibadah kerana dikhuatiri disalahgunakan untuk aktiviti maks1at.

Post Berkaitan

Leave a Reply